Aanbod

Je wilt jezelf ontwikkelen als professional. Je bent hoog opgeleid, weet wat je in huis hebt en toch kan het altijd beter. Misschien durf je nog niet echt te vertrouwen op je talent. Of is het tijd voor een nieuwe stap? Misschien weet je nog niet precies waarin jij anders bent dan al die anderen. Darlings&Demons helpt je op speelse wijze ontdekken welk verlangen er sluimert om dichter bij de kern te komen. Bij jouw kern.
 

Talentontwikkeling
In verschillende fases van je leven krijg je te maken met verschillende darlings en demons. Sommige zijn prettig en sommige zitten je ronduit in de weg. Hoe ga je er mee om? En hoe kun je je eigen demons waarderen en productief maken? DARLINGS&DEMONS is een creatieve onderneming gericht op persoonlijk leiderschap en talentontwikkeling. Als individuele coaching, persoonlijk ontwikkelingstraject, incompany training, teambuilding of als interactief theater. Een divers aanbod waarbij steeds jouw verhaal, jouw talent of dat wat jouw team of organisatie bijzonder maakt centraal staat.

 

‘Je mag jezelf zijn en durft jezelf te laten zien, ook in je minder mooie kanten. En als je vast dreigt te lopen, grijpt Elvira op natuurlijke wijze en zonder oordeel in. En helpt je zo verder te komen.’  Deelnemer De Baak – TOP