At the touch of love, everyone becomes a poet.
Plato

Waarom?

Waarom Darlings&Demons? Iedereen heeft ze. Darlings zijn wie we denken te moeten zijn, met al onze verwachtingen. En die lat ligt hoog. Maar we hebben ook demons. En die staan voor onze minder perfecte versie. Alleen door je demons te herkennen en erkennen, mogen je darlings er écht zijn.

 

Bitch of luie donder
Wat jij veroordeelt in jezelf en anderen, zegt vaak iets over jouw potentieel. Over wat er niet mag zijn bij jou, maar wel aandacht verdient. Misschien is die luie donder in jou wel de sleutel tot innerlijke rust…
En jouw bitch kan als geen ander grenzen stellen. Door je ergernissen ruimte te geven, ermee te spelen en te experimenteren, ontdek je jouw verlangen en verborgen talent. Dit geeft zelfvertrouwen, rust en plezier.
En dat straal je dan weer uit.

 

Werkwijze Darlings&Demons
Om te onderzoeken wie jij bent en wat je werkelijk in huis hebt werken we met mannelijke en vrouwelijke archetypen van Jung, voice dialogue, Griekse mythen en storytelling. Zo leer je verschillende kanten van jezelf aanzetten, uitvergroten en waarderen. En belemmerende overtuigingen worden onder de loep genomen. Darlings&Demons helpt je om te experimenteren met nieuw gedrag. Door het gewoon te doen.


Netwerk van coaches

Elvira werkt zelfstandig met groepen en/of individuen maar ook samen met een creatief netwerk van acteurs en psychologen. Wij dagen je uit tot experimenteren. Fictie en realiteit wisselen elkaar af met als doel: meer innerlijke rust, autonomie en plezier in werk en leven.

OVERZICHT AANBOD