Elvira

foto: Jaap Vrenegoor

Elvira Out; oprichter Darlings&Demons
Ik speel, coach, creëer, schrijf en zing. Vooral de afwisseling spreekt mij aan. De actrice in mij wil vlammen en in de spotlight staan en als coach wil ik een muze zijn voor anderen. Met Darlings&Demons bundel ik deze krachten. Sinds 2005 begeleid ik Talent Ontwikkelingprogramma’s bij De Baak. En sinds 2018 heb ik een eigen ruimte in Amsterdam aan het Rembrandtpark. Een fijne plek om te coachen, te creëren en te experimenteren. Soms de diepte in en soms juist niet zo diep.

“Ik waardeer haar coaching op alle elementen. Zij maakt de wolven in het bos minder eng, waardoor ik ze nu durf aan te spreken.” 

 

Jouw verhaal
Of ik nu coach of speel; ik wil raken, inspireren en zelf geraakt worden. Zowel in kracht als in kwetsbaarheid. Met gevoel voor humor, avontuur en drama gaan we samen op zoek naar jouw verhaal, jouw darlings&demons. Dat wat jou bijzonder en uniek maakt en dat wat je nu nog in de weg staat om daar vol voor te gaan.

 

Krachten bundelen
Ik werk zelfstandig met groepen of individuen, maar ook samen met een creatief netwerk van acteurs en psychologen. Na eerst 10 jaar gewerkt te hebben als actrice en daarna 10 jaar als coach en trainer talentontwikkeling, is het nu tijd om die krachten te bundelen. Met DARLINGS&DEMONS zoek ik bewust die combinatie op.

“Elvira is authentiek, ze deelt persoonlijke ervaringen zonder haar geloofwaardigheid als trainer te verliezen. De afwisseling in oefeningen en haar vermogen tot improviseren is groot, tijdens de training voelt ze de sfeer goed aan en speelt hier feilloos op in.”

Download hier mijn cv.

http://www.elviraout.nl

OPLEIDING/MASTERCLASSES EN SEMINARS

2016-2018 Op zoek naar het goud en Narratief Coaching– Storytelling Academy
2015 Seminar Storytelling – Robert Mc. Kee
2013 Opleiding Voice Dialogue/Voicedrama – Buro B.E.E.R.
2010 Opleiding Bindingspatronen – Buro B.E.E.R.
2010 Basistraining Voice Dialogue – Buro B.E.E.R.
2007 Masterclass Reflecteren in Actie – Het Consulaat
2007 Masterclass Teamroll Training Belbin – Rob Groen
2008-2010 Opleiding Jungiaanse Psychologie – Symbolion
2003 Module Persoonlijkheidsleer – Universiteit van Amsterdam
2002 Module Sociale Psychologie – Open Universiteit Nederland
2002 Opleiding De Professional als Trainer – De Baak
1992-1993 Postgraduate LAMDA London Academy of Music& Dramatic Art
1988-1992 Acteursdiploma 1992 – Toneelschool Amsterdam
1982-1987 VWO diploma 1987 – Montessori Lyceum Amsterdam