30ers in the Lead

Als dertiger heb je keuzes gemaakt: een baan, een huis, misschien een relatie en/of gezin. Die keuzes hebben consequenties. En er komen ook weer nieuwe keuzes aan. In deze fase van je leven kun je veel onrust en druk ervaren: Is dit het nu? Doe je wat je wilt doen? Of ben je bezig te voldoen aan de verwachting van anderen? Je wilt graag meer rust ervaren. Meer naar je gevoel luisteren. En jezelf steviger neerzetten. Maar ja, hoe doe je dat?

 

30ers in the lead
De kracht van 30ers in the lead is dat het een persoonlijk ontwikkelingsprogramma is waarbij alle deelnemers in dezelfde levensfase zitten. En deze herkenning stelt gerust en biedt hoop. Iedere dertiger die op een kruispunt staat in zijn of haar leven gaat tijdens dit intensieve traject aan de slag met:

  • invloed uitoefenen op jezelf en je omgeving
  • autonome keuzes durven maken en daar de consequenties van nemen
  • vrijheid ervaren in eigen handelen
  • inzicht krijgen in eigen drijfveren en talenten
  • impasses leren doorbreken

 

En wij helpen je hierbij…
Samen met een creatieve kern van gastdocenten en experts op het dertigers dilemma. Het is een intensief programma met leerwerk en opdrachten tussen de modules door. Uniek aan dit traject is dat het écht op maat wordt gemaakt en je in beweging brengt.

‘Elvira is authentiek, ze deelt persoonlijke ervaringen en stelt zich hierbij ook kwetsbaar op, zonder haar geloofwaardigheid als trainer te verliezen. En haar enthousiasme is heel aanstekelijk.’

GEÏNTERESSEERD?