'Deze One Woman Show is behalve dapper en stoer ook ontwapenend en ontroerend.'
'Een moment van wegsukkelen zoals bij een soap, zoals een soap bedoeld is, zit er echt niet in. Chapeau!'

Kill Your Darlings

Ben je op zoek naar een voorstelling die zowel entertainend is als ontroerend? Die raakt en aan het denken zet? In een kleine intieme setting van een huiskamer of juist op een groter podium als aftrap of afsluiting van een congres? Kill your darlings is een persoonlijk verhaal dat universeel herkenbaar is, over loslaten, vallen en weer opstaan. Een interactieve voorstelling die uitnodigt tot vragen als:

  • hoe ga jij om met tegenslag?
  • welke emoties mogen er wel/ niet zijn?
  • wat heb jij los te laten?
  • welke ruimte kan er dan ontstaan?

 

 

Kill Your Darlings
In september 2013 word ik gebeld of ik Bianca Bouwhuis wil spelen in Goede Tijden Slechte Tijden. Ik twijfel, want hoe artistiek verantwoord is spelen in een soap nu helemaal? Toch doe ik auditie. Ik krijg de rol en tot mijn eigen verbazing geniet ik volop van de glitter en glamour, de  aandacht, het herkend worden op straat. Ik voel me succesvol en geslaagd als nooit tevoren. Tot ik een telefoontje krijg of ik na het draaien nog even bij de producent komt zitten…


Tragi-komisch muziektheater

Over afscheid nemen. Afscheid van verwachtingen, van meisjesdromen en van een vaste baan. Met dit afscheid begint iets nieuws; een nieuwe fase, nieuwe inzichten, nieuwe kracht. Fictie en realiteit lopen in elkaar over en als publiek ben je niet alleen toeschouwer maar ook deelnemer aan deze persoonlijke reis. De voorstelling duurt 75 min. en raakt zowel een groot als klein publiek.
Eindregie en scriptadvies: Peter de Baan

‘Theater met impact, vanwege het persoonlijke karakter’

 

NU BOEKEN